Over ons

logo

Over All-Account

All-Account werd opgericht in 2001 door Peggy Allegaert, lid van het ITAA. Na jaren mee aan het hoofd te hebben gestaan als zaakvoerder en medevennoot bij Quercus Consulting werd er besloten om vanaf  2019 terug onder eigen naam verder te werken. Vanaf 1 juli 2019 werden de beroepsactiviteiten ondergebracht in een nieuw kantoor te Hoeksken 78, 9940 Evergem.

Al vanaf haar tienerjaren was Peggy overtuigd om voor boekhouder te studeren. Na haar opleiding Bedrijfsmanagement – Boekhouding optie fiscaliteit aan de hogeschool BME kon zij direct aan de slag bij een boekhoudkantoor. Na 3 jaar stage en diverse examens behaalde ze haar titel van accountant – belastingconsulent. Via diverse kantoren bouwde ze haar ervaring op. Met permanente scholingen blijft zij op de hoogte van allerlei wijzigingen in het boekhoud-, fiscale en vennootschapswetgeving.

All-Account is een kleinschalig kantoor. Dit geeft als voordeel dat u als klant persoonlijk wordt begeleid in  uw dossier. Elke klant is immers anders. Bij ons bent u geen dossiernummer, maar vertrekken we vanuit uw verhaal om daarna onze dienstverlening te kunnen aan te passen aan uw noden.

Bij All-Account staat menselijk contact centraal en dat proberen wij ook steeds te bewerkstelligen.

We werken zeer klantgericht en wij zijn steeds bereikbaar voor al uw vragen en staan altijd stand-by als er dringende zaken dienen te worden afgehandeld.

Neem contact op

Heeft u interesse in ons kantoor? Contacteer ons voor een vrijblijvende gesprek. Dit is de optimale manier om elkaar te leren kennen en te weten wat we van elkaar verwachten.